USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Свято Миколая у клубі «Воїн»: вихованців привітали подарунками та смаколиками

20 Грудня 2018 21:55
Справжнє свято Миколая з подарунками та смаколиками влаштували вихованцям клубу «Воїн». Замість звичного тренування – керівництво клубу спільно з меценатами організували для дітей святкове частування піцою та десертами.

Про це повідомляє прес-служба СК «Воїн».

«Напередодні Дня Святого Миколая діти писали листи Чудотворцю. Ми можемо лише здогадуватися, чого саме побажали наші вихованці, і звісно усіх їхніх бажань виконати не можемо, але подарунки та гарний настрій гарантуємо. Саме тому ми нагородили призами кращих «воїнів», які зробили значний крок у своїй спортивній кар’єрі протягом 2018 року», – розповів директор клубу «Воїн», тренер з ударної техніки Дмитро Василенко.

Завдяки благодійному фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Максим Бухалюк, Солтан Велієв, Олексій Бондаренко, Даниїл Шелофаст, Богдан Лобудяк, Максим Чайковський, Андрій Місюк, Олександр Робітницький, Юрій та Іван Пасичі, Назар Юзкевич, Олександр Горін отримали в подарунок тренувальну екіпіровку та грошові премії.

Решта «воїнів» для заохочення отримали наклейки та закладки із символікою улюбленого клубу.

Після урочистої частини нагородження на «воїнів» чекав святковий стіл, щедро підготований віце-президентом клубу «Воїн» Ігорем Дудінським та організований президентами Федерацій ММА та бойового самбо у Волинській області Михайлом Смолкою та Олексадром Редьком.

Діти радісно смакували піцою та вишуканими десертами, ділячись враженнями від свята один з одним. Паралельно із цим старший тренер клубу Андрій Зінчук проводив зважування вихованців «Воїна», адже вже цими вихідними вони роз’їдуться Україною на чергові змагання з бойового самбо та ММА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Грудня 2018 15:27
Мішаня з Андрюхою красавчики!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus