USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку Святий Миколай завітав до особливих школяриків

20 Грудня 2015 22:50
Святий Миколай завітав із смачними подарунками на свято й до маленьких вихованців Луцького навчально-реабілітаційного центру. Своєю чергою, особливі малята привітали улюбленого героя піснями та віршами.

У луцькому НРЦ невеличкі класи, де більшість учнів – діти з особливими потребами. Зокрема, кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини завітав до 2-Б класу цієї освітньою установи, де із 13 діток 10 в силу певних проблем із здоров’ям мають групу інвалідності.
«Кожна дитина радіє приходу цього чудового, по-дитячому доброго свята. Особливо Миколаю радіють діти, в яких є проблеми зі здоров’ям. Тому я, як вчитель, щороку у це свято намагаюсь організувати гарне дійство для дітей з веселими піснями, віршами та смачними подарунками. І цей рік не став виключенням. Наше свято вдалося на славу, усі були дуже задоволені», - розповідає класний керівник Людмила Цивінська.
Тож, після того, як кожен із учасників дійства, заспівавши щирі дитячі пісні та розказавши віршики, доброму Миколаю, отримав смаколики, на малят чекав солодкий стіл.
Варто додати, що серед особливих діток, які навчаються у 2-Б класі, є й учні, батьки яких захищають цілісність країни у зоні АТО.

«У всіх моїх вихованців – різні діагнози, але цих дітей об’єднує одне – усі вони мають такі ж бажання свята та віру в диво, як і здорові діти», – резюмувала педагог.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що 28 квітня 2014 року відбувся творчий звіт юних талантів НРЦ Луцька під назвою «Ми діти твої, Україно».

«Особливі, однак неодмінно талановиті»,- саме так можна сказати про вихованців Луцького навчально-реабілітаційного центру, які змогли достойно представити на огляд публіки власні вміння та навики, здобуті нелегким шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus