USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято учнівської творчості вирувало в обласному центрі Волині

21 Травня 2016 20:50
Сотні учнів та їхніх вчителів з усіх районів області з’їхалися в Луцьк, аби продемонструвати свої досягнення у позашкільній освіті. Окремі вироби народних умільців вражали своєю якістю та високим рівнем виконання.

Обласний фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України!» відбувся сьогодні, 21-го травня, на Театральному майдані Луцька.

Розпочали святкові заходи з конкурсу малюнків. 10 хореографічних колективів влаштували танцювальний флеш-моб, у якому взяли участь більше 300 школярів. По тому відбувся конкурс духових оркестрів та акція на підтримку воїнів АТО, під час якої для військових зібрали необхідні речі, солодощі, творчі роботи дітей та обереги.

Завершили захід в драмтеатрі заключним концертом кращих колективів художньої самодіяльності учнів з усіх районів та міст області. В ньому взяли участь 1500 чоловік.

Впродовж всього дійства на Театральному майдані розгорнули містечко майстрів.

«Цей фестиваль дає можливість показати, чого ми за рік досягнули. Як бачимо, результати найкращі. Це свідчить про те, що позашкільна освіта у нас на хорошому рівні. Більше того, окрім загального розвитку, це допомагає діткам у майбутньому профорієнтуватися», - роповіла головний спеціаліст управління освіти і науки Волинської ОДА Оксана Малащук.
Окрім демонстрації виробів у містечку, окремі з них можна було купити, або ж отримати бекоштовний майстер-клас від справжніх майстрів своєї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
досконало володіють Показати IP 21 Травня 2016 22:07
Вітання новому начальнику управління освіти _ Плахотній і новому заступнику. Пан - ткачук Олександр Олександрович досконало володіє темними та зверхтемними "справами" ЛВПУ (освідомленні Романюк М.Я .; Гунчик В,П, ...). Хочеться вірити, що в тандемі з пані Плахотною вони дадуть справжній бій училищним корупціонерам, хабарникам, злодюгам і вже в найближчому майбутньому очистять училище від цих паразитів. Училище позбудеться таких ганебних характеристик, як "відстійник ексдиректорів" ; "найбільш корумпований навчальний заклад Волині" ; "училище п'яниць, алкоголіків, засуджених злочинців"; ....... Училище поверне свою колишню славу!!!
Лілу Показати IP 22 Травня 2016 08:49
Як брали хабарі так далі беруть і в школах і в училищах,здай на ремонт,на екзамени щоб вчителі не похляли на квіти, воду, бутерброди,на подарунки для вчителів директора вчителям на фуршет в кінці року,а не здаси вчителі образяться і образу покажуть у вигляді оцінок
Волинянин Показати IP 23 Травня 2016 08:30
А чи не здається шановному панству, що одних танців, малюнків , вишивок та іграшок замало...Де техніка , де радіосправа, де авіа... та ракетомоделювання, де судномоделювання... Та взагалі де будь які , навіть найпростіші, вироби дітей для застосування в сільгоспвиробництві... Цікаво ча багато колишніх районних центрів дитячої творчості мають гуртки технічного напрямку...Звичайно малюнки, художня самодіяльність, вишивнки це потрібно і гарно але годує, гріє і одягає людей виробництво і в першу чергу виробництво продуктів харчування, енергії, конструктивних матеріалів. Мені здається що більш уваги потрібно приділяти даним ділянкам роботи з дітьми, а то і далі будемо тільки споживачами чужих технічних пристроїв а самі будемо співати та вишивати і їздити до Європи на заробітки збирати збирати чужі врожаї та доглядати чужих немічних за копійки...
Заробітчанин до Волинянин Показати IP 23 Травня 2016 16:03
.Де техніка , де радіосправа, де авіа... та ракетомоделювання, де судномоделювання... КИТАЙ ВИПЕРЕДИВ! КОжного ранку китайські діти роблять зарядку. А по дорозі до школи заносять зроблене в магазин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus