USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Святий Миколай, казкові герої та солодкі подарунки: між селами Луцької громади їздить святковий автобус

19 Грудня 2020 10:56
Учора, в переддень свята, святий Миколай вирушив у казкову подорож селами Луцької територіальної громади, щоб привітати слухняних діток. Його диво-автобус SKY BUS першим завітав до мешканців села Забороль.

Про це повідомляє луцька міська рада.

Із прибуттям Святого, для дітей розгорнулася справжня казка за участю відомих мультиплікаційних героїв, які розповіли історію про те, чому важливо цінувати свята і друзів. Після того Святий Миколай привітав присутніх із прийдешніми святами та побажав усім завжди залишатися добрими, чуйними і слухняними.
Також до вітальних слів долучився луцький міський голова Ігор Поліщук. «Нехай ці свята принесуть радість і злагоду в ваші домівки, гарний настрій, оптимізм, впевненість в кращому завтрашньому дні, і, насамперед, міцне здоров’я», - побажав він мешканцям села Забороль.
Довгоочікувані подарунки для тутешніх діток стали кульмінацією свята. Також диво-автобус Святого Миколая відвідає такі села Луцької територіальної громади, як Антонівку, Одеради, Сьомаки, Княгининок, Іванчиці, Жидичин, Прилуцьке.
Як повідомив Ігор Поліщук у фейсбуці, автобус буде курсувати 3 дні та завершить тур в неділю на площі поруч з Палацом урочистих подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus