USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Світовий банк дає Україні $100 мільйонів на стипендії для студентів

19 Березня 2022 06:04
Уряд України та Світовий банк ухвалили рішення про екстрену допомогу для фінансування стипендіальних програм у галузі вищої освіти в розмірі 100 млн доларів.

Як повідомила пресслужба Світового банку в Україні, ці кошти дадуть змогу виплачувати академічні стипендії для 172 тисяч студентів та соціальні стипендії для 50 тисяч студентів.

«Академічні та соціальні стипендії є таким необхідним додатковим джерелом доходу для студентів, особливо для дітей з бідних сімей...Також ці стипендіальні програми допоможуть студентам забезпечити свої основні потреби та послуги, зрештою, сприятимуть продовженню освітньому процесу та покращенню результатів навчання», – сказав регіональний директор Світового банку у справах країн Східної Європи Аруп Банерджі.

У банку наголосили, що це фінансування є частиною пакету допомоги Україні, який у найближчі місяці становитиме 3 млрд доларів.

Читати ще: Що буде з зарплатами вчителів та стипендіями під час війни

Зауважимо, попередні збитки через воєнні дії на території України становлять не менш ніж 500 млрд доларів, але й ця сума не є остаточною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus