USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Світовий банк надасть Україні $50 млн на пенсії та соцвиплати

10 Квітня 2020 17:13
Україна та Світовий банк домовилися про отримання 50 мільйонів доларів, які український уряд має спрямувати на виплату пенсій та інших соціальних допомог на період карантину.

Про це повідомляють у пресслужбі уряду, передає Громадське.

«Вже в травні цього року Україна отримає 50 мільйонів доларів для посилення соціальної підтримки населення під час заходів, спрямованих на подолання пандемії COVID-19. Ці кошти будуть направлені на виплати пенсіонерам, отримувачам соціальної допомоги у зв'язку з інвалідністю», — йдеться у повідомленні.

Очікується, що частину з коштів Світового банку спрямують на виплати субсидій тим, хто потребуватиме їх через карантин.

Крім цього, Світовий банк виділить ще 100 мільйонів доларів для поліпшення рівня соціального захисту населення загалом. Однак про те, коли виділять ці кошти та на що їх спрямують наразі не повідомляють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
скептик Показати IP 10 Квітня 2020 17:42
я тебя поцелую ..... потом
Дядько до скептик Показати IP 10 Квітня 2020 19:07
Поцілуєш потім свою пенсію. Якщо отримаєш)
Степан (Крымчанин) Показати IP 10 Квітня 2020 18:29
Трудолюбивые вы наши-сколько можно жить с протянутой рукой? Похваляетесь, что "украинце самые працелюбные", чего же выпрашиваете деньги по всему миру? Даже у китайцев не стесняетесь брать. А как же "декоммунизация"? Китай коммунистическая страна.
таня до Степан (Крымчанин) Показати IP 10 Квітня 2020 19:11
от скажи мені свиня ти фсб-шна, якого х... ти тут сидиш??? в Якутії ялиночкі з г..на ліпи!!!
Дядько до Степан (Крымчанин) Показати IP 10 Квітня 2020 19:22
Ти, Стьопа, на перший погляд видаєшся людиною, наділеною зачатками розуму. Але якщо придивитись уважніше - то журбинка (вибачай за прямоту). Те що ПФУ є розводом для лохів, під лозунгом "Віддай нам бабло зараз і може колись ми тобі навіть щось з нього віддамо, якщо зірки зійдуться", - це зрозуміло давно. І не в одній Україні така от штуковина, як тобі не дивно звучатиме. Наприклад, можеш погуглити "замарозка пєнсіонних накаплєній путєн"- то тобі може ближче до душі буде. Проблема з державними пенсійними фондами - вона системна, і має об'єктивні причини. Зрозуміло, при цьому накладається на невисокий рівень економічного розвитку України. Тільки от "кітайци" та "дєкамунізация" тут взагалі ні до чого.
порада Показати IP 10 Квітня 2020 18:44
Да заберіть ви ті величезні зарплати і надбавки у керівництва та наближених до "Нафтогазу", "Укрпошти", "Укрзалізниці"... у тих всіх нахабних спостерігачів наглядових рад, різних Лещенків та Наємів і будуть гроші!!! Да що ж ви робите???
Корiнний лучанин Показати IP 10 Квітня 2020 19:14
"титульнi господарi" : " тату припиняемо торгуваьи- немае Чим сдачу видавати"
До дядька тані Показати IP 10 Квітня 2020 23:07
Ваше рогульское мышление никому не интересно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus