USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

«Свобода» поки що утримується від кадрових рішень у міськраді

5 Квітня 2017 13:36
Депутат Микола Федік, який очолює фракцію «Свободи» у міській раді, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту утримався у питаннях про кандидатів на посаду заступників міського голови. Інші члени комісії, а були присутні ще двоє членів – Юлія Дацюк та Олександр Волинець (УКРОП) – кадрові проекти рішення підтримали. Ще один член комісії – Артем Запотоцький (Солідарність) на засідання не прибув, а Ігор Поліщук, який формально поки що входить у її склад, не брав участі в голосуванні, адже є виконувачем обов’язків міського голови.

Нагадаємо, на посаду першого заступника міського голови претендує Григорій Недопад, заступників Григорій Пустовіт (займатиметься питаннями освіти, медицини), Олександр Рачков (опікуватиметься в тому числі питаннями транспорту), Костянтин Петрочук (спорт, екологія).

Під час розгляду, питань до кандидатів було не багато. Усі адресував Федік, зокрема, поцікавився у Рачкова його позицією щодо Луцького підприємства електротранспорту, у Петрочука його позицією щодо озеленення міста.

Тож комісія не змогла надати рекомендацію щодо кандидатів. Остаточне рішення прийматиме депутатський корпус під час засідання, яке відбудеться 6 квітня, тобто завтра.

Також Федік утримався, голосуючи щодо рішення про звільнення заступника міського голови Андрія Киці. Не переконало депутата й те, що Киця, як і три інші заступники міського голови, самостійно та добровільно написали заяву про звільнення.

На запитання чим вмотивована така позиція, Микола Федік відповів: «Я не зобов’язаний нічого пояснювати, а рішення комісії має рекомендаційний характер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus