USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Свобода» і БЮТ у Луцьку об’єдналися

1 Серпня 2008 10:47
Жителі 28-го та 30-го будинків по проспекту Соборності у Луцьку продовжують «війну» з власницею ресторану «Княжий двір» Людмилою Павлович. Про це проінформував репортер «Волинських Новин», який 31 липня побував на зборах мешканців цих будинків.
 
Лучани, які проживають за адресою проспект  Соборності, 30, бідкаються, що пані Павлович розпочала роботи вже 4 роки тому в підвалах їхнього будинку, а наземні – 2 роки назад. За цей час у багатоповерхівці з’явилися тріщини, у деяких квартирах – завтовшки «з палець». Проте узаконення робіт поблизу «Княжого двору» відбулося лише 22 березня цього року, коли рішенням Луцького міськвиконкому надали дозвіл на будівництво. Однак, як стверджують мешканці 28-го будинку, і досі підприємець не має прав власності на їхню прибудинкову територію.
 
Конфлікт між власницею ресторану «Княжий двір» Людмилою Павлович продовжується і переходить в іншу площину. Так, на зустріч із протестувальниками прибув депутат Луцької міськради Сергій Григоренко. Він проінформував, що 23 липня депутати – переважно представники БЮТ – підтримали його запит до Богдана Шиби з вимогою перевірити правильність і законність будівництва пані Павлович і у разі виявлення порушень скасувати дозвіл міськвиконкому по цій проблемі. Водночас сам розгляд цього питання фактично провалився через блокування фракцією БЮТ розгляду питань такого штибу.
 
Волинська обласна організація ВО «Свобода» також підтримала мешканців будинків. «Свободівець» Димитріан Давидовський, котрий проживає в одній із «бунтівних» багатоповерхівок, оприлюднив інформацію, що від імені голови Волинської ОО ВО «Свобода» Анатолія Вітіва спрямований відповідний лист Луцькому міському голові Богдану Шибі з вимогою перевірити правомірність будівництва біля «Княжого двору».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Василь Показати IP 1 Серпня 2008 11:00
ЗаШибісь! Депутат-бютовець бореться з рішенням виконкому в якому більшість-члени БЮТ
Яцик Олігарх Показати IP 1 Серпня 2008 13:12
Я думаю,що "Свобода" І Бют у Луцьку з часом зроблять порядок.Ця політична"гідра" достойна на повагу!
Математик Показати IP 1 Серпня 2008 13:40
Василю. Ти не правий, друже. БЮТівці у виконкомі є, але, на жаль, їх там не більшість
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 15:03
Виконком затверджує рада, а хто в раді більшість? Ось така математика.
Анонім Показати IP 2 Серпня 2008 10:01
Аноніму. Міська рада, як я памятаю, у 2006 році страшенно боялась політизації, і нашоукраїнці і особливо бютівці. У всіх радах всі гризлись, лише в Луцьку депутати уклали неофіційний пакт про ненапад. Тому й пішли на те, щоб у виконкомі не було політики і ввели туди відомого антибютівця Гунчика і ще багатьох одіозних осіб, які, правда, непогано зарекомендували себе на господарській ниві. Сьогодні я з тобою погоджуюсь, що брехун Шиба використовує виконком як туалетний папір. Хоча, а чому б нашоукраїнцям і бютівцям дійсно не змінити склад виконкому?
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 17:30
пані Павлович, напевно заспокоється, коли весь будинок обриє, дааааааааааа.... до чого людина зажерлася. якщо вона така "розумна" - то це вже надовго

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus