USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Свобода» у парламенті буде попри бажання Кирильчука?

9 Жовтня 2008 12:17
На думку голови Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолія Вітіва, у новому складі Верховної Ради його політична сила буде представлена. Про це він розповів у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 9 жовтня.
«Розпуск парламенту в такій політичній ситуації є доцільним. Саме дострокові вибори є механізмом виходу з кризової ситуації. В той час, як «Наша Україна» і БЮТ фактично зрадили своїх виборців, народ під час позачергових виборів дасть оцінку їм.
А щодо слів Кирильчука про «непрохідність» «Свободи», то це є не його справою, а справою українців, які будуть брати участь у виборах. Ми зустрінемося після виборів і тоді побачимо, скільки набере проукраїнська «Свобода», а скільки – БЮТ, який працює в інтересах Росії. Бо, як би не хотілося Кирильчуку та іншим, щоб «Свобода» не пройшла до парламенту, та все-ж таки вона там буде. У Верховній Раді повинна з’явитися справді проукраїнська сила, а не «кольорові піар-проекти»,– вважає пан Вітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Обурений Показати IP 9 Жовтня 2008 12:59
Свобода в парламенті буде. Вона замінить Нашу Україну. Нема питань. Але для чого відверто брехати щодо БЮТ. Якщо ви брехуни, то вам не місце в парламенті. Якщо пане Вітів ви представляєте не вуличну кишенькову партійку, а серйозну політичну силу, то не дискредитуйте її власними висновками, висмоктаними з пальця чи з іншого місця Кріля.
Братан Показати IP 9 Жовтня 2008 15:55
Буде, буде Свобода разом з БЮТ в Путіна інтервю брати, бо фінансує її хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus