USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Свято клубної музики у Луцьку відбудеться в супроводі вогню

17 Вересня 2008 10:19
Привітати нічний клуб «Clubнічка» з  другою річницею існування прибудуть луцькі та рівненські диск-жокеї, які планують влаштувати феєричне шоу. Про це 16 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
День народження клубу, що припадає на 20 вересня, планується відсвяткувати дуже феєрично та красиво. Як розповіла організатор свята Анна Манжула, щоб привітати клуб, прибудуть луцькі діджеї та гості з Рівного. Серед них будуть DJ Sunday та DJ Rems, які є резидентами відомого рівненського клубу Hollyday. На цей же день заплановано виступ шоу-балету Kristal, який став переможцем луцького відбіркового туру Djuice Dance Festival. За словами панни Манжули, особливістю дійства стане різноформатність музики, оскільки кожен із семи диск-жокеїв гратиме різний стиль електронної музики.
 
Один із учасників дійства Георгій Потапчук (DJ Salvsdor) каже, що свята подібного рівня у Луцьку відбуваються часто. Однак різні стилі музики в рамках однієї дискотеки є новинкою. І позитивним є початок розвитку такого формату не тільки в одному клубі, а й по місту загалом. Цікаво, що перед і під час дійства відбуватиметься вогняне шоу, організатором якого виступатиме прогмогрупа PRIME FIRE GROUP.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2008 00:10
ві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus