USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нових Санжарах закінчився карантин: Зеленський прибув, аби зустріти виписаних пацієнтів

5 Березня 2020 12:30
У Нових Санжарах Полтавської області 5 березня закінчився двотижневий карантин у громадян, яких 20 лютого евакуювали через коронавірус із Китаю.

Водночас на Полтавщину з робочим візитом, а також, щоб зустріти виписаних пацієнтів із санаторію Нацгвардії, прибув президент Володимир Зеленський. Про це повідомляє Обозреватель.

Як заявив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, обсервація завершиться о 12:00. За його словами, ні у кого з евакуйованих не було виявлено ознак захворювання, викликаного COVID-19.

Зазначається, що перед завершенням обсервації усім пацієнтам, які перебували у санаторії Нацгвардії в Нових Санжарах, вручили відповідні довідки про те, що вони не інфіковані коронавірусом і пробули на 14-денному карантині. Українців мають відвезти по домівках, а іноземців – до Києва.

Відомо, що на виїзді з карантину всіх їх зустріне президент України Володимир Зеленський. На Полтавщину він прибув у супроводі глави Офісу президента Андрія Єрмака, заступника керівника ОП Кирила Тимошенка і прессекретарки Юлії Мендель.

"Тут, в Полтавській області він перебуватиме з офіційним візитом. Але найголовніше те, що, за словами керівника Центру громадського здоров'я Ігоря Кузіна, результати фінальних тестів на коронавірус показали, що все абсолютно здорові", – йдеться в повідомленні.

Додамо, що секретар РНБО Олексій Данилов і глава МВС Арсен Аваков теж приїхали в Нові Санжари, щоб зустріти українців та іноземців, які сьогодні покинуть медцентр.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 5 Березня 2020 12:48
А в Чернівці він теж поїде? Я дуже сумніваюся що тижні за три-чотири він буде встигати потрапити до всіх.
Olenka Показати IP 5 Березня 2020 12:50
А чого ж не зустрічав коли вони прибули?
а Показати IP 5 Березня 2020 13:09
йому шо робити нема шо ?
ті Показати IP 5 Березня 2020 13:09
Ну ну... Інкубаційний період 28 днів.
Ом Показати IP 5 Березня 2020 13:43
Цікаво хто заплатить за це все шоу... Правильно ті хто живе в Україні на зарплату в 4тис і податки платить...
Guest Показати IP 5 Березня 2020 13:50
Піар, такий піар. Дешевенький...
Я Показати IP 6 Березня 2020 07:10
Если человек идиот то єто надолго... Одна міністерка на карантин типу лягала з ними.. другий їх зустрічає... Більше проблем немає ніяких...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus