USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Силовики закликають звільнити вулицю Грушевського у Києві

24 Січня 2014 16:44
Силовики почали діалог із протестувальниками на вулиці Грушевського й закликають їх у мегафон покинути цю територію. Про це повідомляє кореспондент Українська правда.

Близько 15:40 у Будинок профспілок прибіг один із протестувальників із проханням дати два мегафони, бо через постійне скандування юрби сторони одна одну не чують.

"Щойно на Грушевського вийшов офіцер "Беркуту". Іде спілкування між тими людьми, які стоять на першій барикаді, і силовиками, які стоять навпроти барикад. Беркутівці переконують людей піти з вулиці і йти на вибори, а не стояти тут", - розповів активіст.

Співробітники міліції в мегафон почали закликати учасників акції на Грушевського покинути територію.
У першому ряду кордону силовиків один із офіцерів узяв мегафон і закликає протестувальників не провокувати міліцію. "Покиньте територію. Ну, що тут незрозумілого?", - сказав він. У відповідь протестувальники на першій барикаді кричать йому: "А ви не порушуйте закон".

Між кордоном силовиків і протестувальниками – вільний простір, де поставили одна на іншу кілька шин і жалобний вінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавлячийся Показати IP 24 Січня 2014 17:36
Є тут хоч один, майданообізнаний? Чим саме влада і міліція порушує закон? Можна посилання на статті Конституції, законів та підзаконних актів? Власне я, як і більшість громадян країни, бачу це з точністю навпаки. Я не обізнаний в медицині. Люди які не розпізнають кольори називаються дальтониками. Як називаються люди, які явним речам дають різко протилежне визначення?
Ігор Показати IP 24 Січня 2014 17:56
Ти не цікавлячийся ти повний і дурень якщо не розумієш того, що відбувається, або просто підлий троль котрий за копійки продає свою людську гідність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus