USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Син вчинив ДТП: у Луцьку телефонний злодій виманив у жінки 8 тис., представившись поліцейським

1 Листопада 2020 11:58
В обласному центрі Волині уродженець Луганщини обманув жінку на 8 тисяч гривень, представившись поліцейським. Він зателефонував їй на стаціонарний телефон та повідомив, що її син вчинив ДТП, в якій постраждала вагітна жінка. За рішенням суду телефонний шахрай отримав покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 23 вересня уродженець Луганської області зателефонував на стаціонарний номер потерпілої та, представившись працівником правоохоронного органу, збрехав, що її син спричинив дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала вагітна жінка, тому для проведення операції потрібно передати 20 тисяч гривень. В підсумку шахрай отримав від обманутої жінки лише 8 тисяч.

У суді обвинувачений не заперечував свою вину. Справу розглянули у спрощеному вигляді. Тож суд призначив телефонному злочинцю покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Відзначимо, що випадки телефонного шахрайства за схемою «Ваш родич у поліції» непоодинокі. У лютому ІА Волинські Новини повідомляло, що в поліцейського намагалися видурити 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus