USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Танці на Світязі коштують 50 гривень

3 Серпня 2010 12:43
На Шацьких озерах триває курортний сезон – після 22-ої години на Гряді та й на турбазі розпочинаються дискотечне гуляння до рання.
По це 3 серпня пише «Волинь-нова».
Спочатку молодь суне у так звану «Клітку». Там усе просто і без смаку: танцмайданчик огороджений звичайнісінькою сіткою і накритий зверху. Хто не має 20 гривень, а саме стільки коштує вхід, той танцює біля «Клітки».
Особливо цікаво спостерігати, коли до закінчення дискотеки залишається 15 хвилин: невеличкі ворота відкриваються і ті, хто стояв за ними, масово, таким собі табуном, «завалюють» на танцпол.
Дехто, аби якось себе проявити та й звернути увагу, може, як ті мавпочки в зоопарку, залазити на сітку і висіти в повітрі.

Після першої години ночі ця дискотека закінчується, і всі охочі йдуть далі гуляти в нічний клуб «Одісей». Він вважається наймоднішим на весь Шацький район. Перше враження від нього, коли потрапляєш всередину, - тюрма: балкони з перилами, все в гратах, на стінах висять дві клітки, в яких танцюють дівчата-піджеїхи, а потім і самі відвідувачі.
Ціни там також вражаючі. Лише за сам вхід на вихідних маєш викласти 50 гривень, замовити диванчик - 200 гривень, а ще ж щось взяти треба, не будеш так просто сидіти.
«В «Одісеї» відчуваєш себе шпротом у консервній банці. Поки ступиш кілька кроків, штовхнеш кілька десятків людей, а у відповідь почуєш суцільний потік лайки. Після десяти хвилин перебування всередині виглядаєш, м'яко кажучи, не дуже. Таке враження, ніби ниряв у самому Світязі - система провітрювання нульова, якщо не мінусова. А так нічого: і музика, і обслуговування, і розважальна програма - все досить непогано», - поділилася враженнями студентка Юля Сільчук.

«На Світязі мені взагалі не подобається ні «Одісей», ні «СССР», ні «Клітка». Ціни там, як у «супер-пупер» закладах, а нічого такого там немає. Я цього року була на морі і порівнювала ті «морські» клуби з нашими. Ціни там нижчі у два рази, а відпочинок в десять разів кращий, ніж тут», - каже Таня Качановська.

«Я вам раджу: в туалети краще не заходьте, вони в жахливому стані. А ця нестерпна тиснява при вході, туди тебе просто заносить натовп. Далі ще веселіше: ти опиняєшся у справжнісінькій лазні, щоправда, без березових віників, але зі стусанами і відтоптаними ногами. За такий «активний» відпочинок платити такі гроші. Але нічого кращого нема», - висловив невдоволення від перебування в «Одісеї» Женя Шепель з Білорусії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
відпочиваючий Показати IP 3 Серпня 2010 14:15
100% Світязькі дискотекі не варті таких грошей... але нема там альтернативи, напевно тому що відпочинок там сезонний всього 2-3 місяці на рік, вот підприємці і намагаються заробити помаксимуму за цей період! Хоча могли-б і скінутись на якусь каналізацію на Гряді... Корочє колхознікі колхозніками...
Де влада!!!!!!!!!! Показати IP 3 Серпня 2010 14:32
Владі має бути соромно за такі розваги в ур. Гряда. Про ці дискотеки люди говорять із року в рік, де санстанція, де охорона праці, де в кінці кінців правоохоронці(з обєктивною оцінкою)?
сухаруков Показати IP 3 Серпня 2010 16:12
Порядка не было, нет и не будет... и это - в порядке уже вещей
сухаруков2 Показати IP 4 Серпня 2010 00:33
перетворюють на гадюшню,,.фу,,.
qwert Показати IP 4 Серпня 2010 10:12
та це просто гидота.
Місцевий Показати IP 16 Лютого 2013 23:00
)))ну і сохніть в своіх містах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus