USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Театрали зі Львова запрошують лучан на музичну комедію до кави

18 Серпня 2017 17:45
«Мандрівний вішак», який відбудеться 15-17 вересня у Луцьку, знайомить лучан з учасниками фестивалю театрів.

Вільний театр «ОКО» — це колектив зі Львова, який об’ єднує професійних акторів із різних театрів. Працює він у незвичному для Луцька ресторанному форматі. Актори не відгороджені від аудиторії четвертою стіною, вони готові спілкуватися зі своїм глядачем «очі в очі».

Французька музична комедія до кави «Mon bene або Маленькі хитрощі», яку привезуть актори до Луцька на «Мадрівний вішак» — це карколомна сімейна комедія. Естетика поп-арту, музика наживо,і ви в будь-який момент із глядача, який сидячи за столиком попиває каву та спостерігає за перипетіями на майданчику, можете перетворитися… на актора. Інтерактивність вистав – головна фішка театру «ОКО»!

«Буде інтимно-близько. Смішно. Атмосферно. Непрогнозовано», - запевняють театрали.

Спробуймо комедію до кави на фестивалі «Мандрівний вішак» 15 вересня у чудовому ресторані «Ліон» (вул. Львівська, 128).

Вхід - вільний

Організатори фестивалю:

Театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури

Департамент культури Луцької міської ради

З метою підтримки аматорського театрального руху, заохочення митців до створення нових постановок та театральних експериментів департамент культури спільно з аматорським театром- студією «Гармидер» Луцького районного будинку культури проведуть 15-17 вересня 2017 року Міжнародний фестиваль аматорських театрів «Мандрівний вішак». Розпорядження про проведення фестивалю підписав секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Головний його девіз – «Театр за межами театру», повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Завдання фестивалю: презентувати культурно-мистецький та туристичний потенціал міста Луцька; представити публіці сучасні форми театрального мистецтва; забезпечити підтримку театрального руху в Луцьку та в Україні; заохотити молодих митців до створення нових постановок та театральних експериментів; налагодити тісніші культурні й туристичні зв’язки між країнами шляхом залучення до фестивалю театрів з-за кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus