USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телерадіомарафон «Поспішай робити добро» допоможе сиротам Волині з житлом?

2 Травня 2009 14:00

Волинське відділення Дитячого фонду України вже розпочало підготовку до проведення телерадіомарафону «Поспішай робити добро». Про це детальніше у коментарі «Волинським Новинам» розповіла голова фонду Олена Грінченко.
За словами пані Грінченко, телерадіомарафон проходитиме традиційно 1 червня. Основною метою благодійного марафону «Поспішай робити добро» є збір коштів на випускні вечори для сиріт, їхнє лікування, літній відпочинок. Крім того, цьогоріч, як розповіла голова фонду, піднімуть нову проблему – житло сироті.
Як зазначила Олена Грінченко, питання житла для цих дітей є дуже актуальним. Адже часто після смерті батьків опікуни продають квартири своїх вихованців. Таким чином сироти по досягненню повноліття опиняються на вулиці.
До участі у телерадіомарафоні запросять митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, керівництво Волинської облради та облдержадміністрації, міського голову Луцька та інших. Впродовж дня в прямому ефірі на Волинському телебаченні, крім виступів можновладців, транслюватимуть також відеоролики про життя сиріт – їхній відпочинок, участь у різноманітних конкурсах, навчання, зустрічі із відомими людьми.
Разом з тим голова Дитячого фонду Олена Грінченко висловила свої переживання з приводу того, що щороку сума зібраних грошей зменшується вдвічі – «а тут ще й ця криза». Проте вона вже ж сподівається, що волиняни будуть байдужими до проблем дітей, що лишилися без батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Травня 2009 20:40
Редакція, люди не будуть байдужими! Уважніше перечитуйте власні матеріали!
Maks Показати IP 6 Січня 2010 11:10
Проте вона вже ж сподівається, що волиняни будуть байдужими до проблем дітей, що лишилися без батьків. -Це як зрозуміти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus