USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Масовий розстріл у Новій Зеландії: кількість жертв збільшилася до 40. Відео 18+

15 Березня 2019 09:24
Під час атаки на мечеті в Новій Зеландії загинули 40 людей, щонайменше 20 серйозно поранені.

Про це повідомила прем’єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн, передає УНІАН з посиланням на Reuters.

Вона назвала атаку «добре спланованим терактом». Прем’єр Нової Зеландії повідомила, що підозрювані, яких раніше затримала поліція, мають екстремістські погляди.

Увага! відео містить елементи жорстокості 18+


Як повідомляє місцева газета New Zealand Herald, австралієць Брентон Таррант, підозрюваний у стрілянині в мечеті в Новій Зеландії, напередодні нападу в соцмережах опублікував маніфест із закликом до вбивства канцлера ФРН Ангели Меркель і президента Туреччини Таїпа Ердогана.

Також відомо, що поліція затримала чотирьох осіб.

«Чотири людини перебувають під вартою – три чоловіки і одна жінка. У поліції поки немає інформації про мотиви стрілків», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Поліція ще знешкодила низку саморобних вибухових пристроїв, виявлених в автомобілях після обстрілу мечеті.

Нагадаємо, вночі 15 березня в новозеландському місті Крайстчерч 28-річний австралієць на ім’я Брентон Таррант разом зі спільниками у двох місцевих мечетях розстріляв парафіян. Все, що відбувається, він знімав на GoPro. Спочатку повідомлялося, що 27 людей загинули, 30 поранені. Затримано 4 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus