USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Капітальний ремонт луцької школи №11 зекономить кошти міського бюджету

4 Червня 2020 14:04
Сьогодні заступник міського голови Ірина Чебелюк, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан завітали до загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 11 – колегіуму, проінспектувавши ремонтні роботи, що тут тривають, повідомили у Луцькій міськраді.

Леонід Карабан розповів, що школа № 11 стала одним із об’єктів, у яких проводиться енергозберігаючий ремонт у співпраці із НЕФКО. Фінансування робіт склало близько 20 млн грн у співфінансуванні з міським бюджетом. Зокрема, тут було проведено заміну 238-ми вікон на енергоощадні, утеплено фасад, замінено покрівлю із використанням нових, сучасних матеріалів з гарантією у 15 років. За кошти міського бюджету вкладається бруківка.

Завдяки проведеним ремонтним роботам приміщення школи милуватиме око мешканців мікрорайону оновленим фасадом у пастельних кольорах, що потопає у навколишній зелені.
«Жодне місто України не має такого масштабного проєкту з капітального ремонту фасадів, дахів та енегроефективності приміщень. Слава Богу, що нам вдається реалізувати цей проєкт у співпраці із корпорацією НЕФКО. Це одна із тих шкіл, що модернізуються за проєктом. Оновлений фасад школи та безліч інших приємних змін зроблять перебування учнів тут значно комфортнішим та приємнішим.

Проте окрім естетичної сторони питання, є ще й практична. Адже завдяки усім проведеним заходами, ми зможемо зекономити тут близько 40-50% на енергоносіях», – зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus