USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Одна дружна родина: свято у луцькій школі №11

1 Вересня 2017 17:18
Близько сотні першокласників вперше сіли за парти Луцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №11 - колегіуму Луцької міської ради, де створили фонд розвитку, який за два навчальних роки приніс чимало результатів.

Урочистості розпочали із зустрічі першокласників, яких цього року 93. Рівняючись на прапор, школярі гучно співали Гімн, а тоді вшанували хвилиною мовчання полеглих героїв, які боронили свободу України й поклали квіти до стенду пам’яті воїнам АТО та «Небесній сотні».
Старшокласники побажали своїм наступникам мудрості та старання, а першачки пообіцяли сумлінно трудитися.

Особливої порадували дітлахів казкові герої, які привітали учнів перших класів повітряними кульками.
Далі був перший урок на тему патріотизму. Хоча для дітей навчання та пізнання світу лише розпочинається, проте дехто уже точно знає, ким хоче стати в майбутньому: професія вчителя та поліцейського - у тренді.

«Я захотіла піти в школу, бо цікаво вчитися і ще добра вчителька, яка мені дуже сподобалася, я і сама хочу стати вчителькою», - каже Анна.
«Я хочу стати поліцейським, щоб ловити бандитів», - ділиться думками Назар.
Зауважимо, що ця школа - перша в Луцьку, в якій створили благодійний батьківський фонд.

«Дуже багато зроблено для школи: провели швидкісний інтернет у кожен клас, створили багато декорацій, вдавалося вирішувати нагальні проблеми. Загалом, за час існування фонду залучили більше 100 тисяч гривень. У нас цілком прозора система батьківської допомоги, адже колективно вирішуємо на що витрачати гроші, радимося з керівництвом школи й бачимо, як з кожним роком освітній заклад стає все гарнішим та кращим для наших дітей. Саме завдяки спільній роботі та відчутті єдності за наших дітей ми тут як одна велика сім’я, яка турбується при виховання гідних синів та дочок нашої Батьківщини», - розповідає голова правління благодійного фонду ЗОШ №11 «Ерудит» Наталія Гунько.
Цього дня казкові урочистості були й Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука, а в загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 26 вперше сіли за парти 260 учнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus