USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Терористична «ДНР» обіцяє передати українських полонених вже сьогодні

6 Вересня 2014 20:54
Обмін полоненими між сепаратистами та українською армією відбуватиметься два дні - у суботу та понеділок, повідомив прем'єр-міністр самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко. Про це повідомляє "BBC-Україна".

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив на саміті НАТО у Ньюпорті, що обмін заручниками може відбутися 6 вересня.

"Сьогодні має відбутися передача військовополонених з нашого боку. Сподіваємося, що у понеділок відбудеться передача з української сторони", - заявив Олександр Захарченко на прес-конференції у Москві.

Водночас речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві повідомив, що сепаратисти утримують в заручниках понад 200 осіб.

З його слів, встановленням точної кількості полонених займатиметься створений нещодавно при СБУ Міжвідомчий центр допомоги у звільненні полонених і зниклих безвісти.

Як повідомляє Еспресо.TV, в СБУ зазначили що, зараз ведеться активна робота з уточнення бази даних зниклих, аби знайти і повернути додому кожного українця, який потрапив у полон або зник без вісти. Міжвідомчий центр працює спільно з волонтерами, громадськими активістами, незалежними журналістами.

Зі слів радника Голови СБУ Маркіяна Лубківського, голова Служби безпеки дав доручення керівникам обласних управлінь провести в неділю, 7 вересня, особистий прийом громадян в областях та у співпраці з колегами з Міністерства оборони, МВС та інших відомств допомагати громадянам України в пошуку та віднайденні їхніх рідних і близьких, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Нагадаємо, ГО «Офіцерський корпус» Центр звільнення полонених в переддень оголошеного обміну полоненими, опублікував списки полонених і зниклих за станом на 03.09.2014.

ЧИТАТИ ПРО ЗНИКЛИХ ТА ПОЛОНЕНИХ 51 БРИГАДИ

"Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти працює за адресою м.Київ, вул.Ірининська, 4. Для звернень громадян цілодобово працює "гаряча лінія" call-центру 0800-501-482, 044-235-63-67 та електронна скринька[email protected]", - зазначили в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луганчанин Показати IP 6 Вересня 2014 21:37
Что-то мутит воду Украина - документы, видите ли, не готовы. Врете, сволочи, время требуется привести пленных в человеческий вид.
ДО ЛУГАНЧАНИН Показати IP 7 Вересня 2014 00:43
ЗНОВУ ВИКИДЕНЬ-П***РАС ПИШЕ ТУТ! КОЛИ ВИ ВИЗДИХАЄТЕ НАРЕШТІ. ХОВАЄТЕСЬ НА ВОЛИНІ ЯК ЩУРІ, А НАШІ ХЛОПЦІ ПОМИРАЮТЬ!
Анонім до ДО ЛУГАНЧАНИН Показати IP 8 Вересня 2014 15:55
бля це точно як щурі... вже гарних слів не хватає, не навиджу.
ВРЕТЕ ВЫ УРОДЫ! Показати IP 7 Вересня 2014 00:50
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus