USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тестотека – подарунок до найжіночнішого дня року

6 Березня 2009 14:55
Тепер не потрібно розшукувати цікаві тести в Мережі чи журналах. Дізнатися про кар’єру й особу, стосунки і життя, чи й просто пройти прикольні і розважальні тести можна на ТЕСТОТЕЦІ, – 6 березня інформують «Волинські Новини».
На початку березня погода стоїть ще зовсім зимова, але прекрасна половина людства, всупереч мінусовій температурі, починає тихенько розцвітати.  Адже на порозі 8 Березня –найжіночий день року. ОРАКУЛ вирішив порадувати милих жінок і приготував свій  подарунок до улюбленого свята – новий сервіс ТЕСТОТЕКА. Тепер не потрібно розшукувати цікаві тести в Мережі, журналах, адже ТЕСТОТЕКА від Оракула пропонує цікаві тести про кар’єру й особу, стосунки і життя, та й просто прикольні і розважальні тести.
Проходити  тести ми полюбили ще в дитинстві – різноманітні «Хто твій друг?» і «Хто тобі подобається?» постійно передавалися з рук в руки, а результати бурхливо обговорювалися. А дехто захоплюється тестами досі – адже завжди цікаво відслідкувати власний розвиток або дізнатися секрет своєї чарівності. Але як же це незручно – заглиблюватися в бездонні надра Мережі заради пошуку цікавих тестів або купувати громіздкі збірники тестів на всі випадки життя! Такі книжки далеко не понесеш, та й тести можуть повторюватися.
А ось відвідувачки Оракула позбавлені від таких проблем: набрали просту електронну адресу www.testoteka.ukr.net – і  сайт відкриває перед ними гостинні двері у величезний світ online-тестів.
Чому б не пригадати дитинство і не протестувати одне одного у веселій компанії? Наприклад, дізнатися, на який фрукт ви схожі або про що говорить ваш стиль. А хочете «прочитати» думки другої половинки? Або провести тест-вечірку на 8 Березня для себе і подруг? Скільки завгодно й у будь-який час – можна навіть зберігати результати в свій аккаунт і порівнювати їх, повторно проходячи вподобані тести.
Хочете блискучої самореалізації? З ТЕСТОТЕКОЮ від Оракула легко дізнатися, що принесе вам успіх і славу. І дізнайтеся заразом – а раптом у вас таємна пристрасть до подорожей? Невже правда? Тоді марш на відпочинок – дорога в незвідане чекає! До того ж після трудових буднів вам стане в нагоді таке хобі. А може, ви боїтеся нового колективу або першого побачення? Тоді разом порозважайтеся тестами за столиком в кафе. Одразу ж пізнаєте одне одного ближче.
І головне – ТЕСТОТЕКА не тільки розкриє найцікавіші куточки Вашого внутрішнього світу, а й допоможе в спілкуванні й урізноманітнить ваше дозвілля. Вам залишається тільки скористатися цим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus