USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Тонни сміття і близько сотні осіб у лікарні: наслідки святкувань у Володимирі-Волинському

2 Січня 2018 14:01
Як і минулі роки, володимирчани новорічну ніч відсвяткували належне, як і має бути. Хто у колі рідних та друзів, а дехто – щодуху мчав до новорічнорї ялинки, що на площі Героїв, щоб продовжити святкування, пише Володимир Медіа.

Хто – із пляшкою шампанського в руках, хто із феєрверками в кульках, а дехто – прихопив ще й із собою залишки олів’є.

Тому для служб «трьох цифр», медиків та комунальників святкові дні перетворилися на чорні будні із посиленим режимом чергування.

Цьогоріч у Володимирі-Волинському, як наголошує керівник КП «Полігон» Олександр Козичко, невідомими вандалами була заздалегідь спланована спроба зриву святкування, що виразилося у пошкодженні освітлення ялинки.

31 грудня енергетик цього підприємства в обідню пору прибув до головної ялинки міста, щоб вкотре перевірити справність освітлення. Вся система була справною. А ось о 18 годині, після чергової перевірки, виявилося, що невідомим вандалом порвано електричні кабеля та гірлянди на ялинці. У момент пошкодження спрацювала автоматика, яка не допустила створення аварійної ситуації. Звісно, викликали поліцію, яка склала протокол огляду місця події. Однак попереду новорічна ніч, тому ялинкове освітлення довелося запускати у ручному режимі.

А те, що наш народ уміє та любить святкувати, доводить ще й те, що комунальникам вже із 5-ої ранку довелся розпочати прибирання площі. Як зазначив Олександр Іванович, фургон пляшок та залишків продуктів з –під ялинки таки вивезли. А це близько трьох тонн.

Медичні працівники Володимир-Волинського ТМО також працювали у посиленому режимі, оскільки новорічні дні для них виявилися нелегкими. За інформацією завідуючої приймальним відділенням лікувальної установи Інни Климчук, 31 грудня та 1 січня до них доправлено близько сотні осіб із різноманітними захворюванями та травмами. Поряд з тим, не обійшлося і без алкогольного отруєння оковитою.

Як зазначає Інна Степанівна, 31 грудня та 1 січня із різного виду травмами звернулося 18 чоловік; із алкогольним сп’янінням було доправлено 7 осіб, з яких одна особа була неповнолітньою.

Зважаючи на важкий стан хворого, одного пацієнта довелося терміново госпіталізувати із алкогольною комою.

Разом з тим на приймальне відділення звернулся 15 осіб із ГРВІ, з яких 10 дітей. Госпіталізовано 9 осіб в станній день минулого року та 10 – у перший день нинішнього. Крім цього, 31 грудня на амбулаторний прийом звернулося 38 осіб, а 1 січня – 47.

Найспокійніше новорічні свята пройшли для служби надзвичанх ситуацій, бо упродовж святкування, на відміну від минулих років, не довелося виїжджати на різноманітні пригоди. Як наголошує керівник ДПРЧ-7 В’ячеслав Процюк, задля уникнення надзвичаних ситуацій було організовано посилене чергування, починаючи з 30 грудня по 2 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus