USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп не зустрівся з Порошенком через брак часу

27 Січня 2018 22:25
Президент США Дональд Трамп не зустрівся зі своїм українським колегою Петром Порошенком у Давосі через брак часу.

Про це у Twitter повідомила журналістка телеканалу CBS Маргарет Бреннан, передає Українська Правда.

"Під час зустрічі з Порошенком держсекретар США Рекс Тіллерсон пояснив йому, що Трамп уже полетів до Вашингтона. Він хотів зустрітися з українським президентом, але йому не вистачило часу", - написала журналістка.


Зі слів депутата Сергія Лещенка, команда президента кілька днів працювала над організацією хоча б хвилинної розмови з рукостисканням під фотокамеру, і заради цього Порошенко відхилив ряд запрошень на заходи в рамках Давоса.

Про це Лещенко написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"На перший погляд, це "зрада". Але, насправді, все логічно. Руанда, яка нещодавно пережила геноцид, сьогодні - це символ трансформацій в Африці. Там в парламенті більше жінок, ніж чоловіків, а в плані економічних реформ Руанду називають "африканським Сінгапуром" з темпами зростання 8 відсотків на рік", - йдеться у дописі депутата.

З його слів, президент руадни Поль Кагаме, якого звинувачують в порушенні прав людини, все одно є другом Білла Гейтса, а 4G покриває 95 відсотків території Руанди - більше, ніж в Україні 3G.

"Тому з Руандою є що обговорити, а Трамп любить асоціювати себе з успіхом. Цей прикрий випадок в Давосі - зайвий привід нам подумати, що Україна скоро буде відставати не тільки від східноєвропейських, а й африканських країн. Коли весь світ обговорює штучний інтелект, біотехнології і зелену енергетику, ми і далі субсидіюємо енергоблоки, побудовані в 1960 роках - заради спільного корупційного заробітку президента і його партнера-олігарха", - наголошує Лещенко у своєму дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хохо Показати IP 27 Січня 2018 22:34
лаш*ра
Лic Показати IP 28 Січня 2018 02:23
Нiяк не нажруться отi oliXapxi! (( Трамп любить асоціювати себе з успіхом ,a Петро на увесь свiт - зi спільним корупційним заробітком . Позорисько!
Пєпа Показати IP 28 Січня 2018 07:29
Це тобі,пєтя,не в Україні кататися,де тебе(ніби)всі чекають і в д**у заглядають!бракує часу???))якби хотів,то б зустрівся.
Якби Показати IP 28 Січня 2018 10:17
Бракувало часу зустрівся б після отбоя.
скептик Показати IP 28 Січня 2018 15:01
на кучму також у свій час світовим лідерам не вистачало часу. більше того, з ним за одним столом ніхто не хотів сидіти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus