USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трамп офіційно покликав Путіна у Вашингтон

27 Жовтня 2018 11:05
Інформацію про те, що президент США Дональд Трамп офіційно запросив Володимира Путіна відвідати Вашингтон наступного року, підтвердив радник американського президента з національної безпеки Джон Болтон.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на The Guardian, про це Болтон сказав під час візиту в Грузію. Саме Болтон передав офіційне запрошення Білого дому під час своєї появи в Кремлі цього тижня. Втім, поки не відомо, чи погодився на запрошення російський автократ, який нібито в міжнародній ізоляції за агресивну поведінку, зокрема проти України.

Ця зустріч буде надзвичайно очікуваним продовженням сумнівної зустрічі президентів США і Росії у Хельсінкі в червні, після якої Трамп зіштовхнувся зі шквалом критики. Зокрема, його звинувачували у тому, що він помилково став на бік Путіна проти американських спецслужб, які звинувачують Москву у втручанні в американські вибори. Болтон теж потрапив у заголовки американських ЗМІ, заявивши цього тижня, що російські спроби впливу ніяк не вплинули на перемогу Трампа в 2016 році.

Видання нагадує, що наступного місяця американський і російський президенти проведуть коротку зустріч в Парижі, коли відвідають урочисті заходи з нагоди завершення Першої світової війни. Болтон під час прес-конференції в Тбілісі сказав, що розмова буде дуже короткою. Однак, запрошення Путіна у Вашингтон дуже суперечливе, зважаючи на те, що відносини між Росією і США зараз найгірші з часів Холодної війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 27 Жовтня 2018 11:21
Шош то той Трамп робить? То шо знову дружбани? А ми якже?
Українка Показати IP 27 Жовтня 2018 11:26
Добра нагода заарештувати і судити цю тварину
Анатоль_ до Українка Показати IP 27 Жовтня 2018 14:41
Але ж ти шустрая, сестрьонка!
Корiнний лучанин до Українка Показати IP 27 Жовтня 2018 15:19
Коли своiх "тваринок"будете заарештовувати?
Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Жовтня 2018 11:28
Анатоль!!! Твоя репліка-...
Анатоль_ до Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Жовтня 2018 13:43
А я шо. Начальству виднiше. В путлера багацько атомних ракет, то Трамп його боiться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus