USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни можуть перевірити на сайті правильність написання імені у нових паспортах

16 Січня 2016 11:49
На сайті міграційної служби запущено сервіс перевірки написання прізвища та імені латинськими літерами у паспорті громадянина України у формі картки та паспорті для виїзду за кордон.

Про це повідомляють у прес-службі Управління державної міграційної служби України у Волинській області.

Так, кожен охочий може ввести свої дані українською мовою та побачити, як вони будуть записані у документах латинкою. Транслітерація здійснюється за правилами, визначеними постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2010 № 55.

Сервіс доступний за посиланням.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що з 11 січня Державна міграційна служба України розпочала оформлення документів щодо отримання нових паспортів громадянина України у вигляді ID-карток.

Також видання публікувало інформацію, куди лучанам звертатися за новим документом.

Щодо мешканців області, то, згідно з повідомленням прес-служби, наразі обладнання для оформлення біометричних документів встановлено у 9 підрозділах міграційної служби Волині, а саме у Володимирі-Волинському, Горохові, Камені-Каширському, Ковелі, Любомлі, Маневичах та Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus