USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Травмований зубр помер на Волині

9 Лютого 2018 11:59
На Волині вночі, 9 лютого, лісівники знайшли загиблого зубра.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Зазначається, що тварину знайшли на території Муравищанського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», де його бачили раніше.

Нині на місці працюють спеціалісти для встановлення причин загибелі зубра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
придуркам Показати IP 9 Лютого 2018 12:04
зубр не помер, а здох. помирають люди
Nature Показати IP 9 Лютого 2018 12:11
Знали, що тварина хворіє !!! Купа лінивих екологістів, ветеринарів, які і не думали допомогти ! В інших країнах, де нормальні неаморальні професіонали, тварині дали б антибіотики і провели ряд знезаражень. Нічого надскладного не було ! Ганьба !!!!!!
К.лучанин Показати IP 9 Лютого 2018 12:48
Так цього пораненого зубра бачили раніше, а допомогти не мали бажання ці "захисники" тварин. Якби це трапилось в іншій країниі то його б спасли, що не підлягає сумніву. А в нас його просто КИНУЛИ, мовляв сам спасеться із хворою ногою. Тут писали про зубра на сайті.
просто так думаю Показати IP 9 Лютого 2018 12:49
Ну, чому ж? Багато хто з так званих людей не заслуговує того, щоб померти, а саме здихає. Ось так-то воно..... А зубри зла не роблять.....
скептик до просто так думаю Показати IP 9 Лютого 2018 15:31
так, так, так ... саме про це у Біблії написано: "Полюби ближнього свого, як самого себе" і тому деякі любителі природи до людини ставляться гірше, як до худоби. дехто із задоволенням полює на людей. а потім по-християнськи із пяно-чутливими сльозами на очах скупою рукою кине гривеника на тацю, щоб Господь відпустив гріхи.
Тростянець Показати IP 9 Лютого 2018 13:13
Буде свіженький фарш
Nature до Тростянець Показати IP 9 Лютого 2018 13:47
О так !!! І Тростянцю і Муравищам рідкісне червонокнижне мясце їде !!!! Для того і ходили слідом за хворою твариною день через день та замість допомоги актики складали, треба ж якось зреагувати на таке ! А друга банда зараз буде думати-гадати... Чому ж це хворий зубр загинув ! Як їхня робота вже реально дістала !
Андрій Показати IP 10 Лютого 2018 11:06
Для представників лісового мисливського господарства це просто прекрасна новина, адже чим швидше не стане зубрів у наших лісах, які занесені до Червоної книги - тим швидше зможуть влаштовувати полювання без обмежень і набивати грішми власні кишені. Оскільки менше буде контролю за їх діяльністю. А якщо зубр вмирає природною смертю, а не від рук браконьєрів - це ж для них просто чудова новина. Саме тому поранену тварину і не думали рятувати протягом двох тижнів, а просто спостерігали як вона гине. Менше зубрів - менше проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus