USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Тренди, які визначають попит: що будуть купувати українці в 2021 році*

15 Лютого 2021 16:34
За період карантину комерційна індустрія зазнала великих змін — популярність онлайн-купівель зросла в рази. Трансформувалися і потреби покупців — на першому місці у споживачів став усвідомлений підхід до себе і свого здоров'я, а також навколишнього середовища.

Сучасні тенденції та їхній вплив на e-commerce

За повідомленнями аналітиків Promocodius, пандемія сильно вдарила по багатьох групах товарів. Так, найбільшим успіхом користувалися інтернет-магазини з продукцією для дому. Приріст їхніх продажів досяг 15,12% у порівнянні з 11,91% минулого року.

Скоротився попит на засоби для макіяжу, особливо на помади. А ось затребуваність товарів по догляду за собою значно зросла. Однак експерти вважають, що в 2021 році продукція цього сегменту знову буде популярною, адже представниці прекрасної статі після «відпочинку» відчують потяг до яскравих образів - і в макіяжі, і в одязі.

Затребуваними були й фіточаї, вітаміни і БАДи. Причому покупці охочіше вдавалися до послуг порталів, асортимент яких дозволяє придбати товари відразу з декількох категорій. Крім того, великі маркетплейси частіше роблять вигідні пропозиції своїм клієнтам. Наприклад, промокод watsons.ua дає можливість придбати товари з будь-якої категорії за зниженими цінами.

Нові життєві цінності — крок в майбутнє

2021 рік принесе кілька нових трендів, і деякі з них вже «прижилися» серед українців. Вже зараз покупці звертають увагу на упаковку товару і віддають перевагу тарі, яка виробляється з переробленої сировини з мінімальною шкодою для екології.

Також українці стали більше готувати вдома, заздалегідь розраховуючи і плануючи свій раціон. Разом із цим прийшло захоплення природною вітамінізацією — замість таблетованих добавок споживачі вибирають продукти харчування, у складі яких є корисні речовини. Наприклад, на ринку давно присутні харчові товари, як-от молоко з підвищеним вмістом кальцію або кефір з лавандою, який допомагає нормалізувати сон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus