USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Троє волинських борчинь увійшли до світового рейтингу

8 Квітня 2017 22:30
Одразу троє борчинь з Волині опинилися в списку свіжого рейтингу UWW. У ТОП-20 найкращих борчинь світу увійшли Юлія Ткач, Оксана Гергель та Лілія Горішна.

Ковельчанка Юлія Ткач у вазі 63 кілограми піднялася з п’ятого на третє місце завдяки перемозі на міжнародному турнірі в Києві. Зазначимо, що Ткач довгий час очолювала світовий рейтинг. Вперше вона стала лідером у своїй категорії у 2015 після перемоги на світовій першості у Ташкенті в 2014. Лідирувала Юлія певний час і у 2016 році.


Вихованка іваничівської школи боротьби Оксана Гергель у ваговій категорії 60 кілограмів залишилася на дев’ятій сходинці. Останній здобуток борчині – бронза європейської першості серед спортсменів до 23 років. Найуспішнішим для Оксани став рейтинг 2015 року, опублікований після її перемоги на чемпіонаті світу в Лас-Вегасі.


Учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Лілія Горішна разом зі шведкою Елін Нілсон зробили найбільший прорив у новому рейтингу. Обидві увійшли в список і одразу на 11 місця. Горішна в своїй категорії 53 кілограми виступала і на київському турнірі і на молдіжній континенталній першості. Нагадаємо, у Києві Лілія була друга, а на ЧЄ в Угорщині дівчина виборола золото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus