USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три «так»: дует у складі волинянина та його дівчини взяв участь у кастингу популярного шоу

24 Жовтня 2021 12:19
Дует Non-trivial, у складі волинянина Віталія Дужика та його дівчини Євгенії Мазуренко, взяв участь у першому кастингу «Україна має талант 2021». Усі судді схвально оцінили їхній виступ, поставивши три схвальних «так».

Популярне шоу вийшло в ефір 23 жовтня на телеканалі СТБ.

На першому кастингу дует виконав українську народну пісню на сучасний лад: Євгенія – вокалістка, а Віталій забезпечував музичний супровід.

Як зазначив один із суддів шоу Сергій Притула, дует, на його думку, зараз потрапляє в тренд, нагадавши, як українська етніка зайшла цьогоріч у Європі на прикладі гурту Go-A.

Non-trivial під час виступу виконав уривки двох українських народних пісень, друга з яких – «Плавай, плавай, лебедонько» – на повну запалила і суддів, і глядачів.

«Ви знаєте, дуже сподобалось мені, коли Віталій давав цей біт, то, Женя, у вас народжувався такий катч. Це настільки смачно. Я вже бачу, як ви виступаєте на великих сценах з такими рухами. Клас», – сказав про виступ Non-trivial суддя Євгеній Кот.
Як пишуть на сторінці Жидичинського будинку культури, своє захоплення музикою Віталій виявив іще в дитинстві. У 2008-2015 роках навчався у Маяківській (тепер Княгининівська школа мистецтв – ред.) дитячій музичній школі віразу на двох відділах – народних інструментів (сопілка) та фортепіано. Обидва закінчив із відзнакою.

Після закінчення Жидичинської загальноосвітньої школи 1-3 ст Віталій навчався у Волинському коледжі культури і мистецтв ім. І.Ф.Стравінського по класу сопілки, на відділі народні інструменти.

Лауреат 1 ступеня на міжнародному конкурсі (2019) «Арт-Домінанта» у Харкові, лауреат 2 ступеня на VI Всеукраїнському конкурсі виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська гуковиця» (2019).

Володіє грою на таких інструментах як сопілка (всі різновиди), варган, пан-флейта, фортепіано, вістл (ірландська сопілка), флояра, окарина.

Працює в Концертно-театральному закладі культури «Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» на посаді артиста оркестру народних інструментів вищої категорії.

Євгенія поступила до університету після школи. До цього 6 років навчалася вокалу у музичній студії «Сузір‘я надій».

Зараз навчається у Київському національному університеті культури і мистецтв на кафедрі музичний фольклор. Учасниця студентського ансамблю «Кралиця».

Працює в Будинку культури Чабанівської селищної ради на посаді керівника зразкового вокального колективу «Намистинка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ABC Показати IP 24 Жовтня 2021 12:38
Молодці! Справжні таланти Волині. Це вам не Монатік, прости Господи.
бос до ABC Показати IP 24 Жовтня 2021 16:25
Дійсно молодці і дуже гарна парочка.
Дааааа, до ABC Показати IP 24 Жовтня 2021 17:37
оце манатіка зачмирили + 1012 лайків
До АВС Показати IP 24 Жовтня 2021 14:21
Монатько - це щось таке: ні голосу, ні вимови( прости , Господи).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus