USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Триває модернізація пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ», на черзі – «Устилуг – Зосін»

20 Січня 2024 10:00
На міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» Волинської області покращують умови перебування людей, які перетинають українсько-польський кордон. Також поліпшують умови для тутешніх працівників прикордонних та митних органів.

Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Відірвані ручки, зламані завіси та інша фурнітура, нещільне прилягання дверного полотна, корозія та інші пошкодження дверей не лише створювали незручності для користувачів, а й негативно впливали на теплозбереження приміщень. Тож шестеро дверей демонтували і встановили нові. Зокрема в підвальні приміщення поставили двоє металевих вогнестійких дверей, як вимагають правила пожежної безпеки.
Відповідно до рішення Уряду, влітку минулого року пункти пропуску «Ягодин – Дорогуськ» та «Устилуг – Зосін» перейшли від Державної митної служби України до сфери відповідальності Агентства відновлення й передані на баланс Служби відновлення у Волинській області. Відтак одним із пріоритетних напрямків роботи є утримання, ремонт, розбудова і модернізація цих пунктів пропуску через українсько-польський кордон.
Читати ще: Пункт пропуску на Волині отримав шість модульних будівель від проєкту USAID

У найближчих планах щодо покращення функціонування пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ» – ремонт дорожнього покриття, покрівлі навісу і даху вантажного відділу, фарбування металевих конструкцій навісу, встановлення модульних будиночків та санвузлів. Значний обсяг робіт буде реалізовано міжнародним партнером у рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України».
«Маємо плани й щодо модернізації пункту пропуску «Устилуг – Зосін». Наразі проводимо тендер на ремонт покрівлі навісу, влаштування водовідведення, огородження, дорожньої розмітки та монтаж автоматичних шлагбаумів», – зазначають в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нема на то ради ! Показати IP 20 Січня 2024 10:34
Оце рівень компетенції, професіоналізму і ерудиції ! Заміна відірваних ручок, зламаних завісів і корозія ! А заходи по реалізації розбудови пунктів пропуску відповідно до Державної програми, покращення їх митної інфраструктури, будівництво сервісної інфраструктури, нарощення пропускної спроможності пункту пропуску, збільшення надходжень до бюджету і т. д. і т. п. А як ліквідувати корупцію на митниці, як наказати митників за те, шо возять хабарі в багажниках легкових авто ? До ЄС з такою роботою Україну не приймуть ! А зараз прийде весна і у двадцять третій раз будуть обговорювати необхідність облаштування ПП Збереже-Адамчуки ! Шо тільки не будуть робити, щоби нічого не робити ! Отак і Україну будують !
DM Показати IP 20 Січня 2024 11:08
В першу чергу потрібно зробити туалети,бо це повний п..... Такого більше не бачив в жодній країні в жодному пункті пропуску!
Микола Показати IP 20 Січня 2024 22:31
Невже туалети зроблять в 21столітті
Артефактор Показати IP 21 Січня 2024 23:05
Туалет на Ягодині це просто стидоба, смердить на всю будівлю, навіть на 2 поверсі чути. Якщо іноземці таке бачать то недивно, що про нас такої думки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus