USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Дніпрі активісту спалили авто після запитання Порошенку. Відео

7 Березня 2019 10:04
5 березня у рамках своєї передвиборчої кампанії Петро Порошенко відвідав Дніпро. Після офіційної частини виступу президент, за традицією, мав провести фотосесію зі своїм електоратом. Таке спілкування з народом буцімто дає можливість простим громадянам поставити гаранту питання, які їх хвилюють. Так думав і активіст Яків Дніпровський, пише "Страна".

«Ми з товаришем стояли в першому ряду біля сцени і хотіли запитати у Порошенка «Що він скаже з приводу відкритої торгівлі наркотиками в Дніпропетровську?». Поруч з’явилася якась дівчинка, яка хотіла запитати у нього про Шарія. Я встигнув тільки крикнути два рази «Петро Олексійович!», а коли дівчинка почала кричати, то її ззаду хтось став тягнути, не даючи їй нічого питати. Я спробував заступитися, але нас відразу заламали і вивели», – розповідає Дніпровський.

Нагадаємо, Порошенко під час зустрічі із людьми у Запоріжжі зірвав шапку з дівчини після її питання «Чому Ви переслідуєте Анатолія Шарія?». У відповідь представники Адміністрації президента назвали інцидент «випадковістю». Згодом під час мітингу в Олександрії він ляснув по щоці молоду дівчину, після того, як та поставила йому незручне запитання.


Відео instagram: охорона Порошенко виводить активістів із зустрічі з президентом

На допомогу охороні прийшли люди з глядацького ряду – з прапорами і в одязі з символікою Порошенка. Утворивши ширму з прапорів, молодих людей відвели в бік, де чоловік з навушником у вусі передав хлопців групі тітушок у балаклавах.

«15-20 спортивних хлопців підбігли в нашу сторону. Одного нашого активіста, який знімав те, що відбувається в прямому ефірі, вдарили так, що він знепритомнів, зламали йому щелепу. Ми взяли його під руки і понесли до найближчої швидкої допомоги, що там чергувала, але нам сказали , що вони обслуговують тільки гостей Петра Порошенка. Тоді довелося викликати таксі, щоб потерпілий з ще одним активістом доїхав до лікарні. Я повернувся назад до своєї машини і дорогою бачив, що за мною стежать», – розповів журналістам Яків Дніпровський.

За словами активіста, група стеження складалася з п’яти чоловіків, всі представилися охоронцями правопорядку, але документів при цьому ніяких не пред’являти.

Наостанок один із чоловіків сфотографував номерні знаки авто Якова, а через кілька годин машина активіста згоріла в його власному дворі.

На відео, яке активіст опублікував на своїй сторінці в Інстаграм, він називає винними у трагедії охоронців президента.

«Хлопців, це горить моя машина після зустрічі з Петром Порошенко», – коментує те, що відбувається Яків Дніпровський

Після події в соціальних мережах почався справжній флешмоб «Петро, спали мені машину». Користувачі публікують відеоролики, в яких виступають на підтримку Якова і закликають президента спалити їм авто.



Яків Дніпровський – глава організація «Потон» у Дніпрі. Головним завданнями організації є боротьба з аптеками, які продають наркотичні препарати підліткам.

Близько двох тижнів тому, під час візиту Петра Порошенка до Харкова, активісти організації поставили запитання президенту про вільну наркоторгівлі в місті. Тоді глава держави доручив начальству СБУ розібратися з проблемою, але активісти запевняють, що змін ніяких не відбулося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дід Показати IP 7 Березня 2019 10:12
Нащо Порошенко їзждить до людей,якщо людей потім "заламують". Яка це демократія що людина не має права запитати нічого?!!
АХА до Дід Показати IP 7 Березня 2019 10:44
Демократія це коли іді*** від Шарія питають в президента за що він "переслідує" якогось нікому не потрібного балабола?
я до АХА Показати IP 7 Березня 2019 11:11
люди мають право питати все що їм хочеться!!! якби він нікому не був потрібний, Пєтя б зміг дати хоч комусь аргументовану відповідь, а не цкувати людей своїми лисими собаками!!! ганьба президенту, який розпускає руки до людей, показуючи як він їх ненавидить і зневажає! в його не залишилось ні каплі гідності (і революція з майданом не допомогли). Порошенко, остаточне прощавай!!!
Лучанин до АХА Показати IP 7 Березня 2019 13:01
Дивна річ: якщо балабол і нікому не потрібний, тоді навіщо його переслідувати? Якщо адекватній людині(а президент забов"язаний таким бути) задати неадекватне питання, то відповідь як на мене повинна бути адекватною, бо оці зривання шапок, поплескування по обличчю, хапання за носа, порада ставити свічку, щоб попустило(а це доречі питання про корупцію було) - це якась нездорова ознака, це рівень базарної баби, а не президента країни.
АХА до Лучанин Показати IP 7 Березня 2019 21:47
Порох лишиться при владі, не кіпішуйте. Після виборів лайкніть.
Навуходоносор Показати IP 7 Березня 2019 11:46
Всем, кто захочет узнать, чем все это закончится, советую прочитать роман Гарсиа Маркеса "Осень патриарха". Там главный персонаж - диктатор одной из латиноамериканских стран в канун крушения власти ведет себя точно так, как нашенский равноапостольный.
Леонід Показати IP 8 Березня 2019 12:33
Петро піде на будь який злочин, щоб не відповідати за попередні. Його найбільший злочин був під час Іловайська, коли він підставив під гармати росіян найбільш мотивовнаних українських захісників. Все інше шпигуну до довічного з конфіскацією не зарахується, бо поглинається найбільшим злочином. Але свій найбільший злочин Шпигун ще не скоїв. Далі буде. Дніпро.
Паша Показати IP 9 Березня 2019 12:35
Треба бути геть дибілом щоб голосувати за Порошенка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus