USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Це політична розправа», - священик про відкликання луцького депутата

26 Липня 2017 11:02
Припинити ганебний збір підписів за відкликання луцьких депутатів закликав настоятель парафії Преподобного Іова Почаївського отець Олександр Вронський.

Із відповідним зверненням священик звернувся до присутніх на початку засідання сесії Луцької міської ради 26-го липня.

«Я звертаюся до групи депутатів, які вносять розбрат у наше місто та ініціювали відкликання депутатів. Ціла репресована машина задіяна, щоб зняти депутатів. Заради чого 92 людини працює!? Більше того, збираючи так звані «підписи», вони ходять по квартирах і у інших містах, не в Луцьку. Я наголошую, наша парафія буде відстоювати депутата Євгена Ткачука, адже він допомагає людям на фронті, надає підтримку волонтерам. То для чого забирати такого депутата? Бійтеся Бога! А як робите неправду – то кажіть, що це політичне замовлення та політична розправа. Люди голосували за персонального депутата Євгена Ткачука, громада ДПЗ голосувала за нього, як за дієвого депутата, який дійсно працює на свій округ», - звернувся до присутніх духівник.

Крім того Олександр Вронський закликав усіх депутатів до єдності, мовляв, сьогодні прийшов сам, а як треба буде, то наступного разу прийдуть люди з парафії і голки ніде буде впасти.

Як повідомлялося, члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті. Із цього приводу народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич розповіла, що відкликання 5-ти луцьких депутатів Луцької міської ради режисують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus