USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Центр Луцька очистять від незаконних вивісок і рекламних щитів

22 Лютого 2023 21:08
На центральних вулицях Луцька перевірять законність розміщення вивісок і засобів зовнішньої реклами.

Про це йшлося 22 лютого під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як розповів депутат Андрій Білан, на центральній пішохідній вулиці Лесі Українки розміщено пам’ятки місцевого значення, фасади яких псують реклама та вивіски.

«У ході перевірок комунальне підприємство «Луцькреклама» встановило, що частина вивісок і рекламних щитів розміщені без погодження і дозвільних документів. Тому я просив би, щоби Луцька міська рада керувалася затвердженою концепцією розміщення засобів зовнішньої реклами і вивісок та провела рейд на вулиці Лесі Українки й проспекті Волі щодо дотримання цих норм», – сказав Андрій Білан.

Депутати підтримали запити колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Лютого 2023 09:00
Якби ще Луцьк очистили від бродячих агресивних собачих зграй. Проспект Відродження,Там там експрес,18 ліцей Пройти дітям у школу-це квест....травма психіки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus