USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Центр управління відходами в Луцьку здав на переробку майже дві тонни відсортованих відходів

17 Березня 2023 16:45
Від початку року в Центрі управління відходами у Луцьку здали на переробку шість фракцій відходів завважки понад 1,7 тонни.

Про це розповів Суспільному відповідальний за роботу центру Сергій Михалевич.

За 2,5 місяця вдалося зібрати 588 кілограмів макулатури, 78 кілограмів плівки, 84 кілограми ПЕТ-тари, 920 кілограмів скла, 51 кілограм пінопласту.

Ці відходи, сказав Сергій Михалевич, придбали заготівельні та переробні луцькі підприємства. Окрім цього, ще п'ять автомобілів одягу забрали волонтери безплатно для благодійних потреб.

Наразі на території ще дозбирують метал та упакування Tetra pak, аби після накопичення необхідної ваги здати переробнику. Зі слів відповідального за роботу Центру, ці фракції відходів місцеві підприємці готові забирати не менш як кілька тонн.

Читати ще: «За потреби відкриємо ще кілька»: як працює перший у Луцьку Центр управління відходами

Жителі Луцької громади, які мають бажання здати на сортування 14 фракцій відходів, можуть звертатися до Центру управління відходами на Трункіна, 7 із понеділка до неділі з 7:00 до 20:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анна Показати IP 17 Березня 2023 19:53
Це добре, що хоч частину відходів перероблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus