USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Цього року на Волині хочуть зробити паспорти 20 дерев’яним церквам

24 Березня 2009 13:17
Два волинських райони – Рожищенський та Ківерцівський – відвідали  спеціалісти інституту «Укрзахідпроектреставрація». Про це «Волинським Новинам» 24 березня повідомили у головному управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.
Відповідно до Комплексної програми паспортизації об’єктів культурної спадщини спеціалісти «Укрзахідпроектреставрації» продовжують паспортизацію пам’яток дерев’яної сакральної архітектури:  у цьому році на  Волині передбачається скласти облікову документацію на паперових та електронних носіях на 20 пам’яток місцевого значення.
«До завершення терміну дії програми залишилося два роки, а роботи ще непочатий край», – зазначив заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Василь Ворон.
«Якщо з обласного бюджету на цей рік ми розраховуємо отримати до 100 тисяч гривень, то з державного – на пам’ятки археології  національного значення – ми попросили ще понад 100 тисяч гривень. Що стосується об’єктів археологічної спадщини, то тут ми розраховуємо на внесок Волинської філії державного підприємства НДЦ «Охоронна археологічна служба України» Інституту археології НАН України», – розповів пан Ворон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus