USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Цьогоріч канікули через карантин луцьким школярам не «світять»

20 Лютого 2009 19:35
Захворюваність на грип та ГРЗ у Луцьку щодня знижується. Тому начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель прогнозує, що цьогоріч школи міста на карантин не закриватимуть, – 20 лютого повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кошеля, показники захворюваності на грип та ГРЗ в обласному центрі Волині щодня знижуються. Тож цьогоріч відправляти луцьких школярів на вимушені канікули, вочевидь, не доведеться.
«Та й у минулому році закриття на карантин було лише профілактичним заходом, бо у Луцьку вже два роки поспіль епідемії грипу та ГРЗ не було», – уточнив головний медик міста.
Прогнози на березень, за словами начальника управління охорони здоров’я міськради, теж оптимістичні. «Є підстави сподіватися, що епідпорогу ми не переступимо», – розповів Федір Кошель.
Наразі у переважній частині шкіл Луцька, за словами пана Кошеля, відсутні приблизно 5% учнів. Є, щоправда, навчальні заклади, де цей показник вищий, що й впливає на статистику по місту.
Довідково:
За даними Луцької міськрайСЕС, оприлюдненими на офіційному сайті управління охорони здоров’я Луцької міськради,  станом на 20 лютого 2009 року сумарна захворюваність на грип та ГРЗ у Луцьку становить 104,0 на 10 тисяч населення.
Епідемічний поріг для міста Луцька – 143,8 на 10 тисяч населення.У школах міста 15% учнів відсутні через хворобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus