USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

ЦВК ще на 720 тис. збільшила кошторис витрат на президентські вибори

20 Березня 2019 12:09
Центральна виборча комісія збільшила кошторис видатків комісії на підготовку і проведення виборів на закордонних виборчих дільницях.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу ЦВК.

«До Комісії надійшло звернення Міністерства закордонних справ України щодо додаткової потреби у коштах, викликаної необхідністю додаткового придбання конвертів та розсилки запрошень виборцям засобами міжнародного поштового зв’язку, що пов’язано із віднесенням виборців з Російської Федерації до Фінляндії, Грузії та Казахстану, а також збільшенням виборців закордонних виборчих дільниць Республіки Польща», – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим Комісія внесла зміни до Розподілу коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, збільшивши видатки на 720 тис. гривень за рахунок зменшення резерву коштів на таку ж суму.

Також ЦВК внесла зміни до відповідних кошторисів.

На початку березня у Центральній виборчій комісії збільшили на понад 6,7 млн гривень кошторис видатків ЦВК. Тож він становив понад 282 мільйони гривень.

Також ЦВК збільшила на 263 тисячі кількість бюлетенів для першого туру президентських виборів, перенісши їх з другого туру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 20 Березня 2019 12:55
Не жалко, не свои деньги тратят...Если надо - то и исподнее с народа снимут...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus