USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турнір із міні-гольфу виграв луцький підприємець

30 Вересня 2008 14:49
Турнір із міні-гольфу, який відбувся в Луцьку на спортивному комплексі «Олімпія», виграв місцевий підприємець Бахрам Урінбаєв. Про це 30 вересня повідомляють «Волинські Новини».
У турнірі взяли участь одинадцять луцьких посадовців, підприємців, спортсменів та журналістів, які в попередньому раунді були розподілені на дві підгрупи.
У першій групі особливої інтриги не спостерігалося, де впевнено переміг директор департаменту молодіжної політики та спорту мерії Володимир Пащенко, який «закрив» дев’ять лунок за 17 спроб. Друге місце – в тренера з тенісу спорткомплексу «Олімпія» Тараса Рулінського (20).
Третю сходинку посів депутат Луцької міськради Олександр Пилипович, якому знадобилося 23 спроби.
У другій групі становище було значно заплутаніше. Тут упевнено першу сходинку посів підприємець Бахрам Урінбаєв, який на всі лунки витратив 21 спробу. Ще на два місця у фіналі претендували майстер спорту з тенісу Юрій Місюра, заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк та редактор відділу новин інтернет-видання «Волинські Новини» Мирослав Ватащук, яким знадобилося по 25 спроб.
За підсумками додаткового турніру до фіналу потрапили Юрій Місюра та Петро Гоцалюк.
Зрештою, фінал визначив переможців змагань. Ними стали:

Бахрам Урінбаєв (30 очок)
Володимир Пащенко (25 очок)
Юрій Місюра (20 очок)
Переможці отримали грошові призи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus