USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Творчі діти подарували лучанам зиму

13 Січня 2014 18:11
Конкурс дитячих малюнків «Зимова фантазія» фінішував у Луцьку.

Під час підбиття підсумків конкурсу 13 січня солодкі подарунки від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» отримав 181 юний учасник.

Зі слів організаторів, ця виставка знакова, тому що вона об’єднала діток із особливими потребами і дітей зі шкіл Луцька.

«Хто б подумав, що так багато дітей може сьогодні цікавитися мистецтвом, проявляти свій світ фантазій та показувати це за допомогою малюнка. Сьогодні відбувається заключна виставка творчих робіт дітей. Ще 19-го грудня бібліотека гостинно надала нам приміщення для того, щоб розмістити малюночки усіх дітей. Вони були цікаві, захоплюючі і ми, як працівники соціальної сфери побачили багато того, що є у вашому внутрішньому світі. Сьогодні ми підводимо підсумки того, що було зроблено», - зазначила директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

«Я хочу подякувати вам перш за все за те, що ви подарували нам зиму. Природа чомусь сьогодні не дарує нам зимоньку-зиму, тому, якби не ваші малюнки, ми і не знали б, що зі снігу можна ліпити такі кульки, сніговичків, ми скоро забудемо, що можна робити зі снігу. Найперше, що зробила виставка – прикрасила наш читальний зал. Виставка зробила радість тим дітям, які приходили до нас на свята і на канікули. Я хочу побажати вам багато творчості, фантазії, таланту, щоб ваші чарівні пальчики та розумні очі помічали багато цікавого навколо і змогли це все змалювати. Нехай ті малюнки нагадують вам про те,що ваше дитинство продовжується, нехай вони говорять про те, що в нашому світі красиво і гарно жити», - звернулася до дітей директор Луцької центральної міської бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.

Як повідомила Ліна Галан, подібні конкурси Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить традиційно для різних категорій дітей. Основна мета – реінтегрувати діток, які мають певні вади, надати їм можливість спілкуватися з однолітками на рівних. Конкурс відбувся для того, щоб показати творчість дітей, заохотити їх мріяти, показувати внутрішній світ і разом з тим розкривати свої таланти.

«Цього року на конкурс надійшла 181 робота учнів шкіл та дітей з особливими потребами. Ми визначали переможців у трьох номінаціях – молодша шкільна аудиторія, середня і старша шкільна аудиторія. В кожній з груп були дітки,які посіли перше, друге та третє місця. 24-го грудня ми відкривали акцію і діткам вручили цінні подарунки та солодощі. До цього конкурсу долучився «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» і для усіх без винятку учасників надав 181 подарунок для того, щоб підбадьорити дітей, дати їм можливість творити надалі, і щоб ці малюночки радували не тільки їх самих, а й пересічних громадян Луцька. Акція тривала з 24 грудня до сьогодні, читачі бібліотеки та пересічні громадяни мали можливість підійти сюди і побачити творчість дітей», - розповіла Ліна Галан.

«Я малювала Снігову Королеву, сніжинки та різні візерунки. Малювати мені не важко. Я задоволена, тому що отримала в подарунок цукерки», - розповіла учасниця конкурсу Аня.

«Для конкурсу я намалювала дітей, які люблять сніг. Мені хочеться, щоб був сніг, всі бігали, гуляли, ліпили сніговиків, грали в сніжки», - зізналася учасниця конкурсу Марія.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus