USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

U-18: мирова з турками

28 Квітня 2009 10:45
Учора, 27 квітня, юнацька збірна України, до якої входять і волиняни, у дебютному матчі міжнародного турніру Slovakia Cup зіграла зі збірною Туреччини. Про це інформують Волитнські Новини».
Як пише сайт Федерації футболу України, у понеділок, 27 квітня, юнацька збірна України у дебютному матчі міжнародного турніру Slovakia Cup зіграла внічию з турецькими однолітками. Головну увагу команди зосередили на захисті власних воріт, тож не дивно, що гра проходила в основному в центральній зоні поля. До того ж на перебіг подій вплинуло вилучення на 57-й хвилині матчу Олега Поліщука, який отримав другу жовту картку.
У експрес-коментарі інформ-службі ФФУ тренер «синьо-жовтих» Анатолій Бузник висловив незадоволення результатом матчу. Як зазначив наставник, команда грамотно діяла в обороні, але водночас слабо зіграла в атаці, спромігшись створити лише один стовідсотковий момент,  яким не скористався Михайло Козак.
Сьогодні, 28 квітня, Україна зустрінеться з Хорватією, а 30-го − з Чехією.
Довідково:Склад збірної України: воротарі: Ігор Варцаба («Дніпро» Дніпропетровськ), Ігор Левченко («Олімпік», Донецьк); захисники Богдан Бутко («Шахтар» Донецьк), Степан Гірський («Карпати» Львів), Сергій Кривцов («Металург» Запоріжжя),  Олег Поліщук, Олексій Прилєпов (обидва − «Динамо» Київ);, півзахисники Максим Воробей, Євген Задоя, Артур Каськов, Сергій Сидорчук (усі − «Металлург» Запоріжжя), Роман Карасюк («Волинь» Луцьк);, нападаючі: Дмитро Гречишкин, Олександр Овчинніков, Віталій Федотов (усі − «Шахтар»), Євген Павлов, Василь Жук (обидва  − «Волинь»), Михайло Козак (ФК «Львів»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus