USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У 32-річного волинянина знайшли незаконні боєприпаси

21 Липня 2023 14:12
Поліція вилучила у 32-річного волинянина незаконні боєприпаси. Їх направили на дослідження.

Про це інформують у пресслужбі поліції Волині.

Учора, 21 липня, під час перевірки умов зберігання мисливської вогнепальної зброї, поліцейські виявили у сейфі 32-річного жителя Старої Вижівки 26 набоїв калібру 5,45 мм, 13 набоїв калібру 7,62 мм та корпус гранати РГН.

На місце прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу області, слідчо-оперативна група поліції. Виявлені незаконні боєприпаси вилучили та направили у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС на дослідження.

Нині за цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від двох до п’яти років позбавлення волі. Триває слідство.
Нагадаємо, що напередодні волинські поліцейські затримали торговців незаконною зброєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus