USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

У Берліні евакуювали цілий район через бомбу часів Другої світової війни

14 Листопада 2020 17:13
У Берліні на вулиці Кройцберга ввечері 13 листопада виявили 250-кілограмову бомбу часів Другої світової війни. Через це довелося оголошувати евакуацію близько 7 500 мешканців прилеглого району.

Про це повідомляє поліція Берліну у Twitter, пише РБК-Україна.

Мешканці будинків, які перебувають в радіусі 300 метрів від місця виявлення бомби, повинні були покинути свої помешкання ще до 8-ї години ранку. Станом на зараз з небезпечного району евакуювали 80% мешканців.

Після завершення евакуації, вибухотехніки почнуть вилучення бомби для її подальшого знищення. Берлінці зможуть повернутися до своїх помешкань, як тільки бомбу вивезуть звідти.
Нагадаємо, у середині жовтня бомбу часів Другої світової війни знайшли неподалік від польського міста Свіноуйсьце. Понад 750 людей були змушені залишити свої домівки, поки тривала спецоперація з ліквідації бомби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus