USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У бою за чемпіонські пояси Ломаченко зламав руку

13 Квітня 2019 12:28
У бою з британцем Ентоні Кроллою, де Василь Ломаченко захистив чемпіонські пояси WBA та WBO у легкій вазі, український боксер зламав праву руку.

Про це у коментарі журналістам заявив сам Ломаченко після бою, що відбувся у Лос-Анджелесі (США) на «Степлс-Арені», пише Українська правда.

На питання, що в нього з рукою, на яку накладено тверду пов’язку, українець сказав: «Її зламано, ось тут», і показав на середину кисті.

За словами Ломаченка, перелом стався під час останнього удару, яким він нокаутував Кроллу.
"Завтра український чемпіон пройде обстеження у лікарні, щоб визначити тяжкість травми і терміни відновлення", – повідомили на сторінці Ломаченка у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Сташинський Показати IP 13 Квітня 2019 13:38
Браво Василь !!! Ось ким треба пишатися, філігранна техніка, потужність у кожному русі !!! А вони все з Бандерою бігають як дурний під гору ...
Дядя Показати IP 15 Квітня 2019 00:16
Що ти мелеш тут гів...о московське,до чого тут одне до другого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus