USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Боратині виявили декілька тонн скинутих відходів

21 Червня 2017 21:41
Декілька тонн викинутих відходів, за попередніми даними, від чистки жомових ям і відстійників виявили працівники муніципальної поліції посеред поля у Боратині.

Про це повідомив виконувач повноважень луцького міського голови Ігор Поліщук 21 червня у програмі «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь».

Зі слів Ігоря Поліщука, питання, чи належать ці відходи Гнідавському цукровому заводу, з’ясовуватимуть.

Також виконувач обов’язків мера міста відзначив, що проблема поширення неприємного запаху в Луцьку не нова і вона пов’язана не тільки з роботою цукрового заводу, а й із діяльністю недобросовісних підприємців, які, економлячи кошти, просто зливають нечистоти у міську каналізацію.

«Ми бачимо, що проблема комплексна, але спричиняють цю проблему самі лучани або жителі навколишніх міст, зокрема ті підприємці, які зливають нечистоти в каналізацію та скидають свої відходи», – підкреслив Ігор Поліщук. Та додав, що належної реакції та конкретних заходів від Держекоінспекції, яка має відповідні повноваження та підпорядковується Волинській ОДА, чомусь немає.

Департамент соціальної поліції разом із «Вартою порядку», своєю чергою, здійснює у Луцьку цілодобові патрулювання, під час яких і затримує осіб, які зливають нечистоти, переважно це стається вночі.

Нагадаємо, 21 червня Департамент муніципальної поліції знайшов захоронення тваринних відходів в районі вулиці Мамсурова - шкіри, кишки та рештки. Окрім того, звалище тваринних тельбухів, шкіри, шерсті та залишків тварин виявили на вулиці Лідавській 31 травня.

Після несанкціонованого скиду решток тварин на вулиці Лідавській м’ясокомбінатом ТОВ «Доброслав Луцьк» луцькі екологи знайшли на підприємстві числені порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Червня 2017 08:14
Якщо зливаютъ вночі, вже пїдозріло. Штрафувати у величезних розмірах!!!!!!!!!! Може інші одумаються.
11111 до Анонім Показати IP 22 Червня 2017 09:25
хто одумається? оті рагулі? люди або роблять такі речі ПРАВИЛЬНО або не роблять взагалі, і плювати їм на природу, екологію а тим більше на інших людей і дітей (та навіть своїх) які потім будуть дихати тим смородом. це все просто ЖЕСТЬ
лучанин Показати IP 23 Червня 2017 08:15
ой да за такі гроші які крутяттся там мало хто би думав про лучан і їх дітей...(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus