USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Смердючі рештки прибрали з Лідавської

14 Червня 2017 11:01
З вулиці Лідавської, 2 прибрали рештки тварин, кістки, присипані будівельним сміттям. Ці речовини гнили, поширюючи сморід 33, 40 та 55 мікрорайонами.

Про це повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Після серйозної розмови першого заступника міського голови Григорія Недопада з власниками ТОВ "Доброслав Луцьк" тваринні рештки й будівельне сміття прибрано. Припис Департаменту муніципальної поліції виконано. В подальшому підприємець зобов'язався не порушувати й дотримуватись вимог екологічного законодавства", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, звалище тваринних тельбухів, шкіри, шерсті та залишків тварин виявили на вулиці Лідавській 31 травня. Зазначалося, що ветсанзавод №2 влаштували у Луцьку працівники місцевого м’ясопереробного підприємства «Доброслава-Луцьк». Проте, Микола Кобак, директор ТОВ «Доброслава-Луцьк» та один із власників м’ясокомбінату, будь-які тваринні відходи відмовлявся там помічати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читатач Показати IP 14 Червня 2017 11:31
Ок Бро. А куди вивезли ці "рештки"?
Анонім Показати IP 14 Червня 2017 13:57
На цукровий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus