USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У «Брокард-Україна» спростували приналежність росіян до компанії і розповіли про бенефіціара з Франції

6 Жовтня 2022 16:44
В «Брокард-Україна» заявили, що компанія не контролюється органами державної влади Росії та не є власністю громадян РФ. Кінцевим бенефіціаром холдингу BROCARD, до якого входить ТОВ «Брокард-Україна» та ТОВ «Егзагон», є громадянин Франції Філіп Бенасін, що відображено в державному реєстрі.

Про це повідомляє ТСН.

Процедура продажу корпоративних прав компаній була розпочата ще в березні та завершена в травні 2022 року. Угода проведена відповідно до норм міжнародного законодавства та законів України.

Читати ще: «Ціла епоха пішла»: у центрі Луцька закрився брендовий магазин парфумерії. Власниця – росіянка

«Офіційно заявляємо, що власник компаній, керівництво та співробітники, частина з яких сьогодні захищає країну в лавах ЗСУ, засуджують агресію РФ проти України і всіляко матеріально допомагали та будуть допомагати в протистоянні агресору в боротьбі за незалежність і суверенітет України. З перших днів війни нами перераховано ЗСУ більше 50 млн. грн. Холдинг BROCARD і надалі бере на себе зобов’язання допомагати державі та ЗСУ в боротьбі проти агресора та після нашої перемоги – у подоланні наслідків війни. Задля вказаної мети – готові платити суттєвий відсоток від прибутку», – йдеться в офіційній заяві на сайті «Брокард-Україна».

Читати ще: В Україні арештували активи відомої мережі магазинів Brocard на 420 млн

Щодо поточної ситуації навколо BROCARD зазначається, що через заблокування рахунків та матеріальних цінностей компанії виникла величезна заборгованість по оренді та перед постачальниками товарів та послуг, – і це ставить існування холдингу під загрозу: «Просимо Президента та органи державної влади розібратися та не допустити знищення бізнесу, який протягом багатьох років працював виключно в правовому полі, був великим платником податків та надав робочі місця для майже 2000 громадян України. Розраховуємо на державницький підхід».

Як ми писали, на найближчому засіданні Верховна Рада розгляне питання про націоналізацію за особливою процедурою активів Росії на території України. У переліку є всім відома мережа магазинів BROCARD, що на 100% контролюється офшорною компанією, яка, у свою чергу, контролюється Міністерством промисловості РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 6 Жовтня 2022 19:05
Пристойний був магазин ... А зараз волинянам наштовхають турецьких підробок, а брендових товарів взагалі не буде !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus