USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У чотирьох церквах Луцька діятимуть пункти обігріву

10 Січня 2023 10:15
Луцька міська рада у співпраці з Волинським обласним об’єднанням Церков Євангельських християн-баптистів розгорнуть пункти обігріву у чотирьох церквах.

Про це йшлося під час зустрічі міського голови Ігоря Поліщука з депутатом міської ради Романом Кравчуком та представниками релігійної громади, повідомляє Луцька міська рада.

Лучани у разі тривалої відсутності електро- та теплопостачання зможуть прийти туди зігрітися, зарядити телефони. Церкви розташовані у різних мікрорайонах міста.

Роман Кравчук зазначив, що для функціонування пунктів обігріву при церквах є уже все необхідне, зокрема, придбано генератори, чай, каву, печиво, проведено інтернет.

Отож, лучани зможуть зігрітися у приміщенні церков “Голгофа” (просп. Соборності, 26а), “Дім Євангелія” (вул. Караїмська, 16), “Нове життя” (вул. Конякіна, 15а), “Фіміам” (вул. Станіславського, 15а).

Читати ще: У Луцьку відкриють понад 60 пунктів обігріву та точки доступу до інтернету Starlink

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що це ще чотири додаткових місця, куди мешканці громади зможуть прийти і зігрітися.

Нагадав також, що міська влада вже облаштувала 47 пунктів обігріву для лучан, які відчиняться у випадку повної відсутності електроенергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus