USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Чикаго на похороні влаштували стрілянину, 14 людей поранили

22 Липня 2020 18:23
У Чикаго невідомий у чорному автомобілі відкрив вогонь по людях, які були на похороні. Усі вони стріляли у відповідь.

Про це повідомляє NBC Chicago, передає Бабель.

Поліція вже заарештувала одного з підозрюваних, інших розшукують.

Постраждалі – усі дорослі люди, наразі вони в лікарнях з пораненнями різного ступеня важкості. Поліція Чикаго повідомила, що на місці події знайшли не менше 60 гільз.

Свідки події розповіли, що вогонь відкрила невідома особа з чорного автомобіля. Також зазначили, що деякі люди, які прийшли на похорон, також мали при собі зброю. Вони почали стріляти у відповідь.

«Усе, що ми бачили, – це просто тіла, що лежать скрізь. Стріляли всюди. Ноги, живіт, спина, всюди. Ми думали, що тут війна», – розповіла Арніта Гедер, яка була свідком стрілянини.

Автівка з нападником врізалася в перешкоду. Відомо наразі про одну арештовану особу. Наразі мотиви нападу невідомі, на місці працюють слідчі.

Інцидент стався за кілька годин після того, як мер Чикаго Лорі Лайтфут заявив, що федеральні агенти відправляються в місто, щоб приборкати насильство. Зазначимо, що протягом вихідних у Чикаго зафіксували не менше 70 поранених і 11 вбитих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus