USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Данії підняли затонулий підводний човен, з якого зникла журналістка

13 Серпня 2017 23:34
Рятувальники підняли на поверхню затонулий в Данії приватний підводний човен Nautilus.

Про це було оголошено на спеціальному брифінгу поліції Копенгагена, що розслідує справу, передає Expressen, пише Громадське.

Поліція обстежила судно і не виявила жодних слідів зниклої безвісти шведської журналістки Кім Уолл (на фото), яка була під час аварії на судні.

Пошуки Уолл тривають. 30-річну журналістку шукають на морі, на суші, а також з повітря.

Станом на першу половину дня 13 серпня, ніяких даних про її місцеперебування немає.

Представник поліції Копенгагена Йенс Меллер Йенсен на брифінгу також повідомив, що власник підводного човна Петер Мадсен, заарештований за підозрою у вбивстві Уолл, змінив свідчення.

Раніше Мадсен стверджував, що ще увечері 10 серпня висадив Уолл на берег на причалі Рефхальон в Копенгагені. Як тепер власник Nautilus пояснює зникнення журналістки, поліція розкривати не стала.

Підводний човен Nautilus, побудований винахідником Петером Мадсеном, вийшов з Копенгагена ввечері 10 серпня. На його борту були двоє людей: Мадсен і журналістка зі Швеції Кім Уолл, яка працювала над статтею про винахідника.

Кім Уолл додому не повернулася. Встановити зв'язок з підводним човном вдалося лише вдень 11 серпня. Петер Мадсен заявив, що у Nautilus виникли проблеми з баластною цистерною, а журналістку він висадив на берег ще напередодні ввечері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus