USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Атлантиці зник підводний човен ВМС Аргентини з 44 членами екіпажу

17 Листопада 2017 20:57
Підводний човен військово-морських сил Аргентини San Juan, на борту якого було 44 військових, перестав виходити на зв’язок.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на Reuters.

Судно вийшло з порту міста Ушуая на півдні Аргентини та попливло до Мар-дель-Плата на півночі — маршрут пролягає водами Атлантики.

«Ми розслідуємо причини, за якими човен перестав виходити на зв’язок. Якщо це стосується засобів зв’язку, то він повинен був спливти», — сказав офіційний представник аргентинського флоту Енріке Балбей.

За його словами, екіпаж має достатньо продуктів, аби пробути у морі ще кілька днів. На пошуки підводного човна вирушили військові кораблі і літаки.

Востаннє San Juan бачили у бухті Сан Хорхе в 434 км від узбережжя. Останній раз, коли човен виходив на зв’язок, було 15 листопада 7:30 ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus